serenayfan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

No Sohbet!

4 posters

No Sohbet! Empty No Sohbet!

Mesaj  -Lydia- Perş. Haz. 18, 2009 9:48 am

Ya her konuşmamızda herşeyde no sohbet diyorsunuz sonuçta bu sitenin kurulma amacı serenay sarıkayayla ilgili bilgilerin paylaşılması ve güzel zmn geçirmek her yazdığımız msja kızılacakmı bişey olacakmı die düşünmek istemiorum Sad Sad

En son -Lydia- tarafından Perş. Haz. 18, 2009 10:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
-Lydia-
-Lydia-

No Sohbet! Empty Geri: No Sohbet!

Mesaj  sofia11 Perş. Haz. 18, 2009 10:02 am

tmm artık nayn shbet nayn lol! lol!
sofia11
sofia11

Mesaj  *GrKm* Perş. Haz. 18, 2009 1:25 pm

komik olma yulya nbce de doğru şurda 6 kişşiyiz ve site adımız googlede bile çıkmıyo tanıdıklarımızn dışına çıkamayız kısacası bnce çok komik bi durum bu seher yhani 6 kişi içn sen ve bi kişi daha ortaklaşıp eskiden kalma no sohbet lafını kullanıyosunuz destan oldu farkındayım ama snde farkına war site genişleyemez türden en süper site bile olsa tanıdklarımızn dışına çıkamaz komik olmanın alemi yok sert konuşuyorum farkndayım ama snde komik olma
modluktan alcaksn al söylediğim gibi tın yhani en azndan ayrıcalıklı olarak siyah olurum....
*GrKm*
*GrKm*

Mesaj  Admin Perş. Haz. 18, 2009 2:47 pm

böyLe düşündüğüne inanamıyorum görkem o zaman tanıdığız diye siteyi sohbet sitesine çevireLim...Ve ayrıca googLe da biLe rekLamımız yok diyorsun koLaysa kendin bi site aç ve rekLamını ver görkem HELAL OLSUN dicem yemin ederim....(ASLI ENVERİN SİTESİNİ ÖNERİYORSUN SÜREKLİ O SİTEYİ SEN AÇMADIN GÖRKEM SADECE ORADA MOD.SUN BEN BU SİTEYİ KENDİM AÇTIM VE DAHA 1 AY BİLE OLMADI EĞER SEN BENDEN YÜKSEK PERFORMANS BEKLİYORSAN SİTEYİ DAHA DÜZENLİ KULLANALIM SÜREKLİ SİTEYE NE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZ BÖYLE TEPKİ VEREREK BENİM KALBİMİN KIRIKLIĞINA SEBEP OLDUNUZ..BUNU BİLİN!!!!...
Arrow yüsra sana geLince serenay hakkında şu ana kadar YORUM yaptığını NİYEYSE görmedim sürekLi fuLyaya sütLüm deme çiLekLim de fLn eğer serenay hakkında yorum yapacaksanız ben buna kızmam fakat siz öm^den konuşuLacak şeyLeri siteden konuşuyorsunuz bende bunun için size no sohbet diyorum..!!!
Admin
Admin
Admin

http://serenaysitemiz.yetkinforum.com

Mesaj  -Lydia- Perş. Haz. 18, 2009 3:07 pm

Admin demiş ki:böyLe düşündüğüne inanamıyorum görkem o zaman tanıdığız diye siteyi sohbet sitesine çevireLim...Ve ayrıca googLe da biLe rekLamımız yok diyorsun koLaysa kendin bi site aç ve rekLamını ver görkem HELAL OLSUN dicem yemin ederim....(ASLI ENVERİN SİTESİNİ ÖNERİYORSUN SÜREKLİ O SİTEYİ SEN AÇMADIN GÖRKEM SADECE ORADA MOD.SUN BEN BU SİTEYİ KENDİM AÇTIM VE DAHA 1 AY BİLE OLMADI EĞER SEN BENDEN YÜKSEK PERFORMANS BEKLİYORSAN SİTEYİ DAHA DÜZENLİ KULLANALIM SÜREKLİ SİTEYE NE YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZ BÖYLE TEPKİ VEREREK BENİM KALBİMİN KIRIKLIĞINA SEBEP OLDUNUZ..BUNU BİLİN!!!!...
Arrow yüsra sana geLince serenay hakkında şu ana kadar YORUM yaptığını NİYEYSE görmedim sürekLi fuLyaya sütLüm deme çiLekLim de fLn eğer serenay hakkında yorum yapacaksanız ben buna kızmam fakat siz öm^den konuşuLacak şeyLeri siteden konuşuyorsunuz bende bunun için size no sohbet diyorum..!!!

her ne olursa olsun bzm bu siteye üye olma sebebimiz birşeyler paylaşıp eğlenip öğrenmek bnm iki sütlüm deme çileklimde lafım batıo ama çok konu açtığım için iyi bi tepki vermedin selen!Ben rahatsızlığımı kaba yada kırıcı bir şekilde dile getirmedim.Getirseydimde snn bi site yöneticisi olarak daha anlayışlı bir tavır sergilemen gerekirdi.

yüsra sana geLince serenay hakkında şu ana kadar YORUM yaptığını NİYEYSE görmedim lafına gelincede serenay sarıkayayla ilgili adanlı ile ilgili serenay sarıkayaya açılmış bir siteyi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum!Dikkat ettiysende forumda serenay sarıkaya ile ilgili fazla bir konuda yok bzm bu tür sütlüm çileklim konularıda genellikle foru oyunları bölümünde!

Şu ana kdr üstüne fazla gelmek istemedim ama gördüğüm kdrıyla sn bnm kdr anlayışlı değilsin selen!

Bu arada moderatör olmakta is-te-mi-yo-rum!Bni modluktan atabilirsin Smile
-Lydia-
-Lydia-

Mesaj  Admin Perş. Haz. 18, 2009 3:18 pm

ben sana sert tavır aLmadım sen nası okumak istediğsen öyLe okumuşsundur yüsra!!
bu arada bana sizin dedikLeriniz batmıyor tamammı!!! Evil or Very Mad
sadece benm bu tepkim şunun yüzünden sen serenay hakkında payLaşım yapaLım diyorsun fakat bende diyorumki senin şu ana kadar hiç serenay hakkında birşey yazmıyorsun diye örnek verdim sana mod.Luğa geLince merak etme zaten aLdım senin böyLe davranacağınıda hiç düşünmezdim yüsra fakat eğer siteden gıcık oLduysan girmeyebiLirsin seni zorLa tutmuyoruz burda ben sadece sana gir dedim üye oL istersen fLn dedim senin böyLe tepki vereceğine inanamazdım ve herşey mod. oLmak değiL zaten yüsra!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Admin
Admin
Admin

http://serenaysitemiz.yetkinforum.com

Mesaj  sofia11 Perş. Haz. 18, 2009 3:25 pm

bende fikrimi söylüyorum...

ben iki tarafada hak verdiğimi söylüyorum çünkü:

bir yandan sitemiz evet inrenette yayınlanmıyor ve bi bizeyiz bunun için biraz eğlenceli ve yakın davranıyoruz
ama yinede bence bunu daha dikkatli davranıp daha güzel bi site haline getirebiliriz tabi bu benim fikrim sizin görüşleriniz farklı olabilir..

yani birbirimize yakın davranabiliriz ama biraz daha sohbe tmemeye çalışabililirz.
sofia11
sofia11

Mesaj  -Lydia- Perş. Haz. 18, 2009 3:35 pm

Admin demiş ki:ben sana sert tavır aLmadım sen nası okumak istediğsen öyLe okumuşsundur yüsra!!
bu arada bana sizin dedikLeriniz batmıyor tamammı!!! Evil or Very Mad
sadece benm bu tepkim şunun yüzünden sen serenay hakkında payLaşım yapaLım diyorsun fakat bende diyorumki senin şu ana kadar hiç serenay hakkında birşey yazmıyorsun diye örnek verdim sana mod.Luğa geLince merak etme zaten aLdım senin böyLe davranacağınıda hiç düşünmezdim yüsra fakat eğer siteden gıcık oLduysan girmeyebiLirsin seni zorLa tutmuyoruz burda ben sadece sana gir dedim üye oL istersen fLn dedim senin böyLe tepki vereceğine inanamazdım ve herşey mod. oLmak değiL zaten yüsra!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

asıl sen bni çok yanlış anlamışsın seher Sad bn bu sitede çok gzl arkadaşlıklar edindim çokta eğlendim gıcık olduğumuda hiç ima etmedim.serenay sarıkaya hakkındada paylaşım yptım!Bu sitede sorun istek şikayet bölümü neden var anlamadım sonuçta polemiğe gireceğimize bi çözüm bulabilirdik!Bu kdr tepki vermene gerek yoktu Sad Sad Sad

En son -Lydia- tarafından Cuma Haz. 19, 2009 12:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
-Lydia-
-Lydia-

Mesaj  *GrKm* Perş. Haz. 18, 2009 8:28 pm

bn etmiorum beni bıçaklayan arkadaşı bn napim....?????
yulyam sana öm attım bana ordan ulaşabilirsn
yüsracım senlede msnden konuşuyoz zatnn
no sohbet lafıda sana ait deil canişkom ama tabi sn bnden ii anlaştığın (üstelik görmemene rağmen) arkadaşnla herşeyini paylaşıyon nasılsa bunu da ondan özeniosun ama yüzüne vurunca hyr o bnm arkadaşm -çalmadım-bn buldum- sanane -gibi laflar bulursn (bu seherlebnm aramda maydanozlar maydanoz olmasın[anlayan anladı])
*GrKm*
*GrKm*