İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?
arkadaşlar şimdi buraya ilerde istediğiniz mesleği nedenlerini hpsini yazın dökün içinizi rahatlayın
En son -Lydia- tarafından Perş. Haz. 18, 2009 12:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
-Lydia-- Mesaj Sayısı : 404
Geri: İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?
tmm sen iste çilekli dondurmam
ben avukat olmayı düşünüyorum çnküüü:
ben 7-8 yaşlarından beri herkesi savunuyorum hiç altta kalmıyorum ve değim herşeyi savunduğum için bana avukat diolar zaten. tabi kendi isteğimde var tabi
devamı reklamlardan sonra
ben avukat olmayı düşünüyorum çnküüü:
ben 7-8 yaşlarından beri herkesi savunuyorum hiç altta kalmıyorum ve değim herşeyi savunduğum için bana avukat diolar zaten. tabi kendi isteğimde var tabi
devamı reklamlardan sonra
sofia11- Mesaj Sayısı : 229
hmm bnmki siraz uzun o yüzden de tek tek yazcam
ilk olarak eczacılık düşünüyorm
çnkü bn biy ve birz da kmya meraklısıymm ve çok hoşuma gidiyo kndime ait bi ofisimin veya kndime ait bi yermn olması onn dışnda çok beğeniyorm bu mesleği(gidip isticem )))
yhani annm teyzm halam bile sana yakışır diolar doktorluk istemiyorum ama eczacılık istiyorm
ilk olarak eczacılık düşünüyorm
çnkü bn biy ve birz da kmya meraklısıymm ve çok hoşuma gidiyo kndime ait bi ofisimin veya kndime ait bi yermn olması onn dışnda çok beğeniyorm bu mesleği(gidip isticem )))
yhani annm teyzm halam bile sana yakışır diolar doktorluk istemiyorum ama eczacılık istiyorm
*GrKm*- Mesaj Sayısı : 233
Ben ilerde tiyatrocu-oyuncu olmak müzikle ve dansla uğraşmak istiyorum...
Küçüklüğümde ilk polis-doktor-avukat-veteriner-psikiyatrist olamk isteişimdir ama tiyatro hep vardır hiç değişmemiştir.Hem rolüm gereği polis-doktor-avukat-veteriner-psikoloji vs vs mesleği canlandıracağım tiyatro oynarken o kdr mutlu oluyorumki ztn lisedede güzel sanatlar lisesi istiorum
Küçüklüğümde ilk polis-doktor-avukat-veteriner-psikiyatrist olamk isteişimdir ama tiyatro hep vardır hiç değişmemiştir.Hem rolüm gereği polis-doktor-avukat-veteriner-psikoloji vs vs mesleği canlandıracağım tiyatro oynarken o kdr mutlu oluyorumki ztn lisedede güzel sanatlar lisesi istiorum
-Lydia-- Mesaj Sayısı : 404
1 sayfadaki 1 sayfası