serenayfan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?

3 posters

İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz? Empty İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?

Mesaj  -Lydia- Perş. Haz. 18, 2009 9:51 am

arkadaşlar şimdi buraya ilerde istediğiniz mesleği nedenlerini hpsini yazın dökün içinizi rahatlayın lol! lol!

En son -Lydia- tarafından Perş. Haz. 18, 2009 12:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
-Lydia-
-Lydia-

İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz? Empty Geri: İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?

Mesaj  sofia11 Perş. Haz. 18, 2009 10:12 am

tmm sen iste çilekli dondurmam Laughing Laughing

ben avukat olmayı düşünüyorum çnküüü:

ben 7-8 yaşlarından beri herkesi savunuyorum hiç altta kalmıyorum ve değim herşeyi savunduğum için bana avukat diolar zaten. tabi kendi isteğimde var tabi

devamı reklamlardan sonra lol! lol! lol! lol! lol! lol!
sofia11
sofia11

İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz? Empty Geri: İleride hangi mesleği seçmeyi düşünüyorsunuz?

Mesaj  *GrKm* Perş. Haz. 18, 2009 1:20 pm

hmm bnmki siraz uzun o yüzden de tek tek yazcam
ilk olarak eczacılık düşünüyorm
çnkü bn biy ve birz da kmya meraklısıymm ve çok hoşuma gidiyo kndime ait bi ofisimin veya kndime ait bi yermn olması onn dışnda çok beğeniyorm bu mesleği(gidip isticem Smile)))
yhani annm teyzm halam bile sana yakışır diolar doktorluk istemiyorum ama eczacılık istiyorm
*GrKm*
*GrKm*

Mesaj  -Lydia- Perş. Haz. 18, 2009 1:23 pm

Ben ilerde tiyatrocu-oyuncu olmak müzikle ve dansla uğraşmak istiyorum...

Küçüklüğümde ilk polis-doktor-avukat-veteriner-psikiyatrist olamk isteişimdir ama tiyatro hep vardır hiç değişmemiştir.Hem rolüm gereği polis-doktor-avukat-veteriner-psikoloji vs vs mesleği canlandıracağım tiyatro oynarken o kdr mutlu oluyorumki ztn lisedede güzel sanatlar lisesi istiorum Rolling Eyes
-Lydia-
-Lydia-