serenayfan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri

2 posters

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri Empty Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri

Mesaj  -Lydia- Ptsi Haz. 15, 2009 8:00 pm

Hande Yener, Geçtiğimiz Hafta Mayoyu Andıran Bir Kıyafetle Sahneye Çıkan Ajda Pekkan'a Gösterilen İlgiyi Kıskandı.

Yener, "Ajda yapınca olay oluyor, alkışlanıyor. Biz yapınca eleştiriliyoruz" dedi. Hande Yener önceki akşam üniversite gençleriyle buluştu. İstanbul Florya'daki Aydın Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde sahneye çıkan Yener, söylediği şarkılarla gençleri coşturdu. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç şarkıcı, geçtiğimiz hafta Harbiye Acıkhava Tiyatrosu'nda mayoyu andıran iddialı bir kostümle sahneye çıkan Ajda Pekkan, hakkında konuştu. Kendisinin de ilginç, cesur kıyafetler giydiğini söyleyen Yener, "Ben yaptığım zaman herkes bir şey diyor, eleştiriyor, hatta yerin dibine sokuyor. Başkaları yapınca da alkış alıyor. Ya onlar da eleştirilsin ya da hiçbirimize bir şey denmesin. Ben aykırı, cesur kıyafetleri kendime yakıştırıyorum, inşallah 70 yaşında beni de öyle göreceksiniz" dedi.
-Lydia-
-Lydia-

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri Empty Geri: Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri

Mesaj  *GrKm* Salı Haz. 16, 2009 9:59 pm

Very Happy Very Happy kıskançç
sol bebişim
*GrKm*
*GrKm*

Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri Empty Geri: Ajda'ya Alkış Bana Eleştiri

Mesaj  -Lydia- Çarş. Haz. 17, 2009 1:47 pm

bnce bi yandan haklı ama polemik yaratmasına gerek yok çünkü hande yener bnzer kıyafetler giyince kötü oluyor ajda pekkan giyince alkışlanıyor. önemli deil jnm lol! lol!
-Lydia-
-Lydia-

- Similar topics